Живот
18. April 2019 - 22:02

Вакво време не паметат ни најстарите жители на познатото летувалиште: За неколку часа од плус 20 температурата падна на минус пет

Во познатото летувалиште Анталија годишните времиња се менуваат од час во час.

Температура од плус 20 падна на минус пет.

Падот на температурите доведе и до снег каков што не паметат ни најстарите жители на „турската ривиера“.