Свет
19. July 2017 - 11:46

Вакво страшно невреме немате видено - Град со големина на тениско топче нпарви хаос во Бразил

Страшното невреме го зафатило еден град од југот на Бразил. Наеслението досега вакво нешто нема видено. Ледот покосил се пред себе, многу животни погинале. За страшното невреме свеедочи оваа снимка.