Живот
27. јуни 2018 - 22:38

Вакво нешто ретко се гледа: Водителката ја напушти емисијата, а останатите се држеа за глава

Неговата флексибилност го шокираше жирито, кое се држеше за глава, додека на некои им беше застрашувачки да го гледаат, други му се воодушевуваа.
 
Една од водителките беше толку шокирана шртто во еден момент не можеше оовеќе да гледа.
 
Погледнете за што се работи:
.