Бизарно но вистинито
15. May 2017 - 13:54

Вакво нешто не сте виделе до сега - Загризал домат а тоа што го пронашол внтаре ќе ве изненади

 
Љубител на домати од Кина, бил шокиран кога минатата недела го загризал својот домат и внатре нашол нешто што изгледа како јагода.
 
 
 
 
24- годишниот студент вели дека доматот го купил од локалниот супермаркет. Имал нормален вкус, но кога го загризал, сфатил дека во него нема семки.
 
Освен тоа , во средината имало нешто слично на јагода. Тој го покажал овој феномен на своите пријатели и никој од нив тоа не можел да си го објасни.
 
 
Некои од корисниците на друштвените мрежи велат дека доматото е генетски модифициран, а другите велат дека тоа е можеби резултат од вкрстено опрашување. Трети пак, се шегувале дека доматот има тумор.