Живот
5. August 2016 - 8:57

Ваква женска тепачка не сте виделе- проститутки полоши и од мажи

Пресметката на ноќните дами се одвивала среде улица, среде бел ден.

Игнорирајќи ги автомобилите кои поминувале, две жени се тркалале по асфалтот, а имале и публика – мажи, за кои се претпоставува дека се макроа.

Има тука сѐ и сешто- од кубење коса, боксови, плукања и кога се мислело дека поминала тепачката, еден од мажите ја дигнал претепаната жена на нозе и ѝ наредил да продолжи со тепачката.

Тепачката се одвивала на патот Вајт Плеинс, во озогласениот дел на Њујорк – Бронкс.