Балкан
26. February 2018 - 14:16

Ваков ужас Србија не памети - татко си го силувал синот седум години

Д.П (65) од село Рибари, Јагодина уапсен е под сомнение дека цели седум години го силувал синот Д.П (14).

Насилникот воглавно пијан го малтретирал синот, а хоророт е откриен откако детето се пожалило кај комшивката.

Како што пренесуваат српските медиуми пеколот на детето започнал кога тргнал во прво одлеление.

Според исказот на детето, тој после секое злоставување добивал и ќотек.

За се` се открило откако детето собрало сила и за се и раскажало на неговата комшика.

Полицијата го уапсила таткото монструм, а малолетникот е згрижен кај друго семејство.