Џет-Сет
9. October 2017 - 11:49

Вака славеше Сашко Коцев за ќеркичката

Познатот македонски актер Сашко Коцев вчера за прв пат стана татко. Неговата радост ја сподели со своите најблиски пријатели во една скопска кафеана. 

Погледнете како славеше актерот...