Балкан
20. July 2015 - 9:43

Вака најзгодниот политичар ги забавува своите деца

Чедомир Јовановиќ, лидер на Либерално демократската партија во Србија, важи за еден од најзгодните политичари на Балканот.

Тој е татко на четири малолетни дечиња и важи за семеен човек, кој редовно на социјалните мрежи објавува фотографии од жената и децата. Меѓу фотографиите секогаш во преден план е неговото извајано тело.

Овој пат тој постави видео снимка како се забавува со своите деца и како им порави салто наназад во вода, додека децата воодушевени извикуваат „Кракен, Кракен“.