Живот
22. September 2017 - 18:47

Вака изгледаат ѕвездите од Инстаграм без средени фотографии!

Што е неопходно за добра фотографија, најдобро знаат оние кои имаат илјадници следбеници на социјалните мрежи. Првенствено Инстаграм е најпопуларен, а добрите фотографии се мерат по бројот на лајкови и коментари.

Многумина на оваа социјалните мрежи ги промовираат своите идеи, убавина, замисли, некои сопствен бизнис, а меѓу нив е и фитнес инструкторката Мадалин Гиоргета која има голем број следбеници и обожаватели.

Гиоргета покрај фотографиите на кои задникот и е во прв план, често објавува и фотографии без шминка, со спонтана насмевка, а со последната фотографија ги остави сите во чудење.

Дека и телото на оваа фитнес инструкторка не е совршено, покрај редовните тренинзи, покажува фотографијата, која не е обработена во фотошоп, а ја објави на Инстаграм.

 

 

 

 

vistina.mk