Живот
18. March 2016 - 9:11

Ужасно: Татко го тера двегодишното дете да пуши цигара

Шокантната видео снимка покажува дете, на возраст од две-три години како пуши цигара, додека таткому му сугерира како тоа да го прави на „виситнски начин“.

Вакви снимки, на кои децата пушат цигари станаа почести, а осудата од страна на јавнсота не недостасува, Овој порок не е добар ниту за возрасните, а камоли за децата.

Детето во неколку наврати сака да ја изгасне цигарата, но таткото со остар тон, не му дозволува. 

Исто така јасно се гледа дека чадот му пречи и дека по секое повлекување детето се закашлува.