Живот
5. November 2015 - 12:00

Ужасите на јавниот превоз: Кога ќе ги видите овие сцени, ќе се шокирате!

Веќе сме навикнати на сите видови феномени во јавниот превоз, од распеани патници до крадци и необични сцени.
 
Овојпат имаме една чудна фотогалерија, која на луѓето кои биле сведоци и не им било смешно.
 
Погледнете ја фотогалеријата и проценете сами.