Балкан
19. August 2016 - 19:12

Ужасен оглас: Го продавам синот, ако никој не го купи – ќе го убијам

Оглас кој го насмеа регионот, но воедно и навистина ги потресе оние кои го видоа.

Разочаран татко огласот го закачил на една белградска бандера и напишал: „Го продавам синот. Многу поволно. Роден 1988, глупав, мрзлив, трапав, коцкар, ако никој не го купи, ќе го убијам“.

Дека е сериозен во намерата, таткото оставил и телефонски број.

Дали некој се јавил на телефонот, дали синот решил да се смени или таткото попуштил, чекаме да дознаеме. Веројатно, повторно ќе виде објавено на бандера, а се надеваме не како „жална вест“.