Македонија
21. December 2016 - 14:37

Ужас во парк во Битола: Се самозадоволувал пред деца

57-годишниот М.В. од Битола заработи кривична поради „задоволување на полови страсти пред друг“.

Минатито месец во градскиот парк во Битола, на место наменето за деца, монструмот се самозадоволувал пред малолетни лица.