Живот
18. August 2016 - 15:57

УЖАС: Се фотографирала целосно гола со својот син - но не очекувала вакви бурни реакции

Јулија Прудко, поранешна новинарка која ја води ПР агенцијата во Москва постави фотографија на својот Инстаграм профил која предизвика многу бурни реакции кај граѓаните кои ја следат.

Станува збор за фотографија на која таа гола лежи со прекрстени нозе, додека го дои својот син Федор кој ги прекрива нејзините брадавици.

Што велите вие на ова?