Џет-Сет
12. October 2017 - 17:48

Ужас: Хрватски пејач сними спот со вистински чевечки труп

Хрватскиот пејач Филип Диздар бил во обиколка на околината на Загреб за да најде труп кој му бил потребен да екранизира една од своите нумери.

По некое време, пејачот нашол мртво тело во Дуго Село. Филип бил во неколку места, додека не наишол на семејство кое имало мртовец. Екипата потоа го позајмила безживотното тело, и уредно платила за неговото изнајмување. Кога ја завршиле работата телото го вратиле во Дуго Село.

-Тоа е нешто што никогаш нема да го заборава, Уште трупот моравме да го напикаме во премал автомобил, па бевме атракција за сите кои не видеа на патот, се присети пејачот.