Балкан
14. јуни 2018 - 22:52

Ужас: Госпоѓа со шешир изврши голема нужда среде сплитската ривиера, не и беше гајле за минувачите, а наместо хартија...

Една туристика која допатувала во Сплит, веројатно за ги види знаменитостите во овој град, на истите тие, изврши нужда.

Оваа госпоѓа со шешир, „мртва ладна“ ги соблече панталоните, чучна покрај клупата во среднишниот дел од Ривата (во паркчето спротив Сплитската банка и трафиката) и изврши нужда!

При рака немала книжни марамчиња, па со спуштени панталони продолжила понатаму.