Македонија
23. January 2019 - 18:08

Утре прекин на водоснабдувањето на дел од „Партизанска“

Поради стопирање на приклучна цевка утре прекин на водоснабдувањето ќе имаат корисниците од улицата „Партизанска“.

Прекинот ќе почне во 9:00 часот, а ќе трае до санирање на дефактот.