Македонија
18. February 2019 - 11:21

Утре и задутре градежни работи на регионалниот пат Велес – Градско

 Утре и задутре ќе се изведуваат градежни активности на регионален пат Р1102, делница Велес-Градско.

Како што соопшти АМСМ, во двата дена ќе се врши санација на дел од коловозот.