Македонија
7. September 2016 - 9:57

Утре и понеделник се неработни денови

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.
 
За граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Македонија, неработен ден е понеделник, 12 септември, првиот ден на Курбан Бајрам.