Кошарка
28. September 2017 - 19:39

Утре Гостивар и Работнички ќе одиграат хуманитарен натпревар

„Играме за Ивица“ е мотото на утрешниот хуманитарен натревар меѓу екипите на Гостивар и Работнички.