Македонија
23. December 2019 - 14:23

Утре без вода населбата Маџир Маало

Заради дефект на оглица на водоводна мрежа со пречник 125 мм на ул. Маџир Маало бр. 37, утре без водоснабдување ќе останат корисниците од нас. Маџир Маало во Општина Центар.

Како што соопшти РЦУК Скопје по известување од ЈП Водовод и канализација, прекинот во снабдувањето со вода ќе трае од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.