Македонија
14. April 2020 - 17:22

Утре без вода дел од Маџир маало

Поради поврзување водоводна мрежа на улица „Петричка“, Маџир маало во населбата Центар, утре без вода ќе бидат дел од корисниците на улиците „Петричка“ и „Маџар Мало“.

Прекинот на водоснабдувањето ќе биде од 09:00 часот па до завршување на работите.