Џет-Сет
25. November 2015 - 10:34

Успешна и талентирана - Погледнете како изгледа сестрата на Влатко Лозаноски

Нашиот популарен пејач Влатко Лозановски има сестра која мора да признаеме изгледа прекрасно. Марија Лозаноска или попозната како „Писателката од Лозана“ е писателка која преку социјалните мрежи и е позната на македонската публика. 

И двајцата се успешни и талентирани, секој во свое поле, но никогаш не го заобиколуваат моментот да се поддржат еден со друг.