Свет
13. January 2017 - 12:25

Уште една трагедија - Падна авион

 
Авион кој пренесувал злато вредно милион долари, се сруши во Зимбабве. Во авионот имало две личности, а непосредно пред падот се појавиле проблеми со мторот на леталото.
 
Мештаните слушнале како авионот нисо прелетал над нивните куќи. Во авионот се пренесувале 22 килограми злато, вредно околу милион долари.