Живот
12. August 2015 - 16:43

Урнебесно: Му излезе рипче и го касна за брадавица

Ова е смешниот момент кога мала риба скокна од вода и го касна за брадавица човекот што уживаше во езерото Пауел, резервоар на реката Колорадо.

Целиот момент како и болката на мажот е снимен.

Погледнете ја оваа акција на рибата и агонија на Американецот: