Живот
14. March 2016 - 15:10

Урбана дружина: Пензионери навлечени на хип-хоп

Пензионерите во Македонија имаат бесплатна бања, превоз со автобус и воз, бесплатни ски карти и разни други бенефиции.

Еве уште една идеја: часови по хип-хоп за да се одржат во кондиција.

Овие баби и дедовци се дел од танчерската дружина Мега Кру кои се актуелни рекорди во Гинис како најстари танчери.

Членовите на оваа дружина се на возраст од 68 до 95 години и јасно покажуваа дека годините се само бројка.

Погледнете како овие витални старци танцуваа хип-хоп.