Живот
13. July 2016 - 18:23

Уловена на Егзит: Протекоа шокантни фотографии од Матора со ужасни дамки на задникот!

Поранешната учесничка на реалното шоу „Парови“, Јована Томиќ позната како Матора е фотографирана на Егзит со страшна дамка на панталоните, и истата предизвика лавина коментари.
 
Целата глетка е прилично гадна со оглед на тоа што изгледа дека Матора имала незгода, па нејзините панталони се извалакни со измет.
 
Познато е дека ѕвездата од реалното шоу има проблеми со алкохолот, а дали е можно да се напила толку многу па дури и да не успее да стиге до тоалетот, не сме сигурни.
 
Она што е сосема сигурно е дека присутните на фестивалот не ја пропуштиле можноста да ја фотографираат.