Живот
22. November 2017 - 11:40

Учителка во училиште поставила услов: Ако сакате добри оценки, морате да имате секс со мене

 
Јокасана М. 40-годишна учителка од Колумбија, и се заканува 40 години затвор бидејќи ги уценувала учениците дека мораат да имаат секс со неа ако сакаат да имаат добри оценки. 
 
Таа е фатена откако татко на една жртва ги пронашол нејзините фотографии во телефонот на детето. Секс нудела на двајца ученици на возраст од 16 и 17 години на кои им кажала дека ќе имаат добри оценки ако бидат со неа. 
Нејзините фотографии на социјалните мрежи ги објавил еден од учениците
 
- Ова е учителката Јоксана која вели дека нас нема да не пушти да ја поминеме годината ако немаме врска со неа, напишал ученикот. 
 
Поради оваа уцена веднаш е фатена, а нејзиниот сопруг и побарал развод.