Џет-Сет
17. February 2016 - 9:52

Учесничка на Пинкови ѕвезди: „Боледувам од рак и наскоро ќе умрам. А дали ќе плачете кога ќе умрам?“

 
Габриела Пејчев, учесничка на „Пинкови ѕвезди“ во едно реално шоу, откри детали од тешката здравствена состојба.
 
„Боледувам од рак и наскоро ќе умрам. А дали ќе плачете кога ќе умрам?“ – кажала пејачката, а останатите учесници на шоуто занемеле и не знаеле како да и одговорат, па таа се надоврзала – „Не би плачеле, сите би се радувале“.