Македонија
17. January 2022 - 13:41

Учениците се враќаат во училишните клупи, нема продолжување на зимскиот распуст

Комисијата за заразни болести не предложи одложување на стартот на второто полугодие, дознава ТВ21.

За оваа тема ќе се дискутира и на владината седница која е закажана за во 14 часот, по што ќе има конечна одлука.