Балкан
9. February 2016 - 18:53

Убиството на Аркан и последните моменти од животот на сопругот на Цеца

Во хотелот Интерконтинентал во Белград, на 15.01.2000 година,околу 17 часот и 15 минути е убиен Жељко Ражнатовиќ Аркан.

По информациите на луѓето кои се наоѓале во непосредна близина на Аркан во времето на убиството, тој се наоѓал во во ресторанот во хотелот со неговиот телохранител Миленко Мандиќ.

Во истиот хотел била и сопругата на Аркан, Цеца која веднаш го однела во болница.