Бизарно но вистинито
2. April 2016 - 13:42

Убиство во живо: Додека се снимал за на Фејсбук, го испукаа!

Маж (31) од Чикаго сакал да сними видео и да го постави на Фејсбук, меѓутоа, одеднаш се појави напаѓач кој пука во него!
 
Тој падна на земја, а заедно со него и телефонот кој продолжи да снима со камерата свртена нагоре.
 
Неколку секунди потоа, во позадина слуша викање и повикување на Брза помош.
 
Како што наведува ВГН, во прашање е 31 годишен човек кој предходно бил осудуван, со дебело криминално досие. Веднаш по пристигнувањето на Брзата помош, бил пренесен во болница.
 
Погледнете го видеото: