Балкан
2. November 2016 - 9:44

Убиецот на Јелена се врати на местото на злосторството

За Јелена Крсмановиќ Марјановиќ која беше убиена на 2 април годинава од страна на брутален монструм, направена е спомен плоча во Борча, која откри дека убиецот по кој полицијата трага со месеци, повторно се вратил.
 
Недалеку од местото кае беше убиена Јелена, во Црвенка на насипот кај Борча, некој ископал дупка во земјата. Интересно е тоа што до неа не била земјата која е откопана.
 
Мештаните веруваат дека убиецот тука го сокрил оружјето па дошол по него.
 
- Тука никој не би имал никаква причина да копа. Луѓето не одат на насипот, стравуваат по злосторството, вели сосед.
 
Полицијата го истражува случајот.