Бизарно но вистинито
9. November 2015 - 14:13

Убаво погледнете: Овие фотографии сигурно ќе ве збунат!

Сигурно сте сретнале фотографии кои не се уметнички дела, но често знаат да ве натераат да се замислите дали тие се навистина реални. 
 
А доколку се реални, зошто некој би го правел истото.
 
Многу од тие фотографии се одраз на самиот човек, одраз на креативноста и духовитоста, но и пример за лудиот свет во кој живееме.