Живот
7. јуни 2017 - 13:42

Убава на мајка: Погледнете како изгледа ќерката на починатата актерка за која жалеше цела Југославија

Ена Беговиќ беше една од најубавите актерки во поранешна Југославија. Остана запаметена по многубројните филмски и театарски улоги.
 
За жал, познатата актерка загина на 15. август 2000. година во четириесеттата година.
 
Таа зад себе ја остави ќерката Лана Радељак, која тогаш имала само месец и половина.