Џет-Сет
23. December 2015 - 11:48

Турнејата на Мадона запаѓа од еден проблем во друг

Поп дивата Мадона на својата турнеја „Rebel Heart“ се соочува со низа технички проблеми. Имено, за време на концертот во Глазгов, додека Мадона го изведувала хитот „Holiday“, снемало електрична енергија.

Како и неодамнешниот концерт во Манчестер, така и тој во Глазгов почнал со задоцнување и траел повеќе од предвиденото. 

Мадона очигледно не била пресреќна поради новите технички проблеми па по завршувањето на концертот на Инстаграм напиша:

- Глазгов, не е готово додека не е готово. Не се обидувајте да ја стишите кралицата.

Организаторите на прозивката веднаш одговорија дека доводот на електрична енергија го прекинал продукцискиот тим на Мадона, а не тие. 

Мадона ја извела најавената песна, а потоа одлучила да се врати со уште една. Во меѓувреме, нејзиниот продукциски тим веќе ја исклучил електричната енергија. Тоа не е вина на организаторите во салата, објавија весниците во Глазгов.

Минатата седмица, Мадона, на споменатиот концерт во Манчестер ја навредувала публиката која протестирала поради доцнењето на нејзиниот концерт.