Џет-Сет
28. September 2016 - 12:55

Турчинките лудуваат по него: Погледнете во каков згоден фраер израсна Мете од „Бурни времиња“

Љубителите на турските ТВ серии младиот актер Арас Булут го паметат како Мете, синот на Џемиле и капетанот Али кој пред да стане музичар беше едно проблематично дете што постојано и создава проблеми на мајка си.

Пред да почне да глуми во серии, Мете или Арас се појавил во три реклами, а во 2010 година почна да ја игра улогата во „Бурни времиња“. Во 2011 година на своја 20 годишна возраст ја освојува наградата „Antalya Award“.

1mete

Во 2013, Арас започнува да глуми во „Мехмед и Мерием“ со што неговата популарност станува уште поголема во Турција.

2mete

Веќе во 2015 година убавиот и згоден млад турски актер добива главна улога во турската драма „Maral En Guzel Hikayem“. Арас е доста популарен и кај женската турска популација, која не пропушта да му поласка на заводливите фотографии на Инстаграм.

Погледнете во каков згоден шармер израсна Мете.

3mete

4mete

5mete

6mete

7mete

8mete

9mete