Ракомет
10. January 2017 - 22:07

Триумфалната порта во Париз со македонското знаме

Помалку од 24 часа до почетокто на 25.то Светско првенство во ракомет за мажи што ќе се игра во Франција до 29.јануари.

Домаќинот на секој начин се обидува да привлече внимание, па така Триумфалната порта во Париз вечерва беше во боите на сите земји учеснички, а меѓу нив и со македонското знаме.