Живот
9. January 2016 - 20:40

Трите Македонки кои ги урнаа табуата

Не постои жена која не е убава, туку има жени кои не знаат да ја покажат својата убавина. 
 
Во денешно време може да се промени се, па и сопственото тело. Но, дали навистина е потребно такво нешто?
 
Ако себеси се гледате како парче месо со плус или минус килограми, така ќе ве гледаат и другите. Најбитно е да се сакате себеси и да уживате такви какви што сте.
 
Ирина Кириџиевска, Маја Саздановска И Фросина Ангеловска се трите Македонки кои ја подржаа инцијативата на магазинот „Портрет“ и со својата успешност и инспирација покажаа дека жените треба да се чувствуваат убаво во своите тела.
фото: Портрет