Македонија
6. јуни 2023 - 13:43

Трипуновски: СДС се фатени живи како го трујат народот со контаминирано овошје и зеленчук

СДС фатени живи како го трујат сопствениот народ со контаминирано овошје и зеленчук наместо да летаат разрешувања и понесување одговорност за овој голем скандал денес повторно во нивниот познат стил сите се криви само они не!

Еве уште по којзнае кој пат во прилог официјалните извештаи во кои е детектирано недозволиво присуство на пестицити и метали во зеленчук и овошје увезено од Албанија!

Во прилог дел од анализите !

ПС: Ако баклавата е изедена , тепсијата стооо! - рече еден "мудрец"

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ