Живот
24. November 2017 - 13:53

Три часа се мачеше: Пијан Русин не можеше да ја отвори влезната врата, а требаше само едно копче да притисне

Три часа му биле потребни на еден пијан човек за конечко да открие како се отвараат вратите за конечно да излезе надвор.

Еден Русин во населбата Балашика на западот од Москва поминал три часа во згледот од зградата обидувајќи се да ја отвори врата.

Ја удирал и шутирал врата, се борел со сите сили, и дури по “само“ 3 часа откри дека врата се отвара со едно стискање на копче од неговата десна страна.

Откако видно ја оштети врата, сфати дека решението никогаш не било поедноставно.