Живот
6. November 2017 - 11:55

Тргнале да трчаат завршиле во болница борејќи се за живот! Причината ќе ве шокира

Луѓето често можат да се најдат во опасна ситуација. Постојат места или околности кои се поопасни од другите, но сепак страшните работи работи можат да се случат било каде.

Некои места имаат занаци кои ги предупредуваат луѓето дека се во опасност, но со сигурност на некои места исто така зависи од тоа кој и што живее таму.

Приказната за овие две девојки кои тргнале да трчаат ќе ви покаже како на прв погледсигурното место може да испаднекако застрашувачко.

Несреќните девојки од оваа приказна се 19 годишната Исабела Џорџ и 20 годишната Ребека Форги. Тие две заедно често оделе на да трчаат, а така било и овој пат.

За жал, додека трчале низ паркот и кога биле при крај со трчањето, изненадно биле нападнати од страна на 4 разбеснети питбула.. Кучињата ги гризале и напаѓале половина час, а дури и нивниот сопственик не можел да ги запре.

За цела среќа некако успеале да се извлечат. Завршиле во болница со многу рани од угризи и гребаници, но за цела среќа нивната состојба е сега стабилна.