Живот
24. September 2016 - 14:27

Тргнала да ги облекува своите чизми и го доживеала најголемиот хорор

Секогаш превртете ги своите обувки пред да ги облечете, може да гласи советот од оваа приказна.

„Доаѓа студено време, треба да ги облечеме чизмите“, помислил ли некој нешто вакво?

Жена од Аделаида во Австралија, сакал да облече чизми, и за среќа го видела репот на една кафена змија како влегува во нив.

Баш убаво се стутка во нив нели?