Балкан
30. July 2017 - 21:05

Трагично згасна животот на 13-годишно дете: Дошло на летување со семејството на Брач и се удави

Дете од Србија на возраст од 13 години се удави во саботата на Брач во Хрватска/

Наводно телото на детето го забележали капачи во увалата Мална Лозна. Итната помош се обидела да го реанимира, ама без успех.

За настанот е известено државното обвинителство и наложена е обдукција.

Неофицијално, детето се наоѓало во Хрватска на летување со семејството.