Македонија
1. јуни 2019 - 12:41

Трагедија во Чаир, две лица загинаа при отворање на канал

Две лица загинаа, додека еден претрпе тешки телесни повреди како резултат на падот на земјата при отворање на канал.

Неофицијално двајцата загинати биле браќа кои работеле во компанијата каде што сопственик бил нивниот татко. Несреќата се случила во близина на основното училиште “Пенко”.

 

Александар Динев