Свет
16. December 2018 - 13:17

Тотално откачи: Јункер во Брисел фрлаше документи, тресеше жена за коса, ставаше рака на камера - сите му се чудеа

Претседателот на Европската комисија, Жан-Клод Јункер (64), необично се однесуваше на  самитот во Брисел, а за два дена ги шокираше новинарите неколку пати, но и не само нив.

Во продолжение погледнете го неговото однесување.