Живот
5. February 2016 - 22:18

Тотален хит на интернет: Еве како изгледаат браќата по 8 години!

Ако пред осум години сте „виселе“ на интернет, тогаш сигурно ви се нема промакнато видеото од децата „Charlie Bit My Finger!“ во кое Чарли, сеуште бебе, со сета сила го гризе за прст братот Хери.
 
Видеото е прегледано повеќе од 835 милиони пати, а на тоа треба да се пребројат и милионските прегледи на другите канали.
Браќата седат на фотелјата додека родителот ги снима . Притоа Чарли упорно пробува да го гризне братот за прст. Кога постариот брат на кај дозволува и го става неговиот прст во уста, веднаш почнува да се жали, секако, тоа боли.
 
Ако сте заборавиле како изгледаа клинците, погледнете...