Џет-Сет
13. January 2018 - 12:54

Томо од „Чиста љубов" со долга коса - погледнете како изгледал

Популарниот хрватски актер и заводник, Иван Херцег, некогаш имаше долга коса. Погледнете како изгледал актерот од хит-серијата на Сител, „Чиста љубов".