Живот
4. May 2016 - 17:35

Тој зборуваше со неговата девојка на Скајп - Погледнете како изреагира кога погледна во неговата позадина...

Тој зборуваше со неговата девојка на Скајп но во позадина помина неговата љубовница.

Секако станува збор за скриена камера, но погледнете ја реакцијата на неговата девојка.