Балкан
15. August 2016 - 11:47

Тој го прослави Голубовиќ: Кристијан е во затвор, а еве што прави новинарот

Некогашното лошо момче, Кристијан Голубовиќ, сега е во затвор. Тој се прослави со документарецот "Видимо се у читуљу", и слава и пари стекна благодарение на Александар Књежевиќ, кој го опишува животот на мангупите во деведесетите. 

- Тие се замислуваат себе како големи ѕвезди, а се криминалци. Да не биде стереотипно објаснување, сакав да објаснам убаво зошто се случуваат вакви работи, вели Александар.

Некогашниот новинар денес најде мир како монах.